nieuwsbrief april 2020

Nieuwsbrief van KBO Ulicoten

Beste leden, wanneer u deze brief leest zitten we nog midden in de coronacrisis. Het is een crisis die we nog nooit eerder hebben meegemaakt. Iedereen heeft er mee te maken, omdat het virus de hele wereld over gaat. Alles is ineens anders. Ook voor onze vereniging. Uiteindelijk behoren wij tot de kwetsbare groep. Velen van ons kennen inmiddels

iemand die besmet is met het virus, of erger nog, iemand die eraan is overleden. Praktisch al onze activiteiten zijn stil gelegd. Sommige worden op een latere datum weer gehouden en andere zijn definitief afgelast. We missen de bijeenkomst op dinsdagmiddag en op vrijdag morgen. Het belangrijkste is nu om de maatregelen die gelden heel serieus te nemen. We moeten het met z’n allen doen. Wij kunnen ons voorstellen dat er leden zijn die behoefte hebben met iemand een praatje te maken. U mag altijd iemand van het bestuur bellen wanneer je hulp nodig hebt. Ook het dienstencentrum heeft u daar al op gewezen.

Zorg goed voor jezelf, dan zorg je ook goed voor anderen

Activiteiten

Natuurlijk houden wij u op de hoogte wanneer onze zomer activiteiten weer beginnen. Wij doen dat op de gebruikelijke wijze via een nieuwsbrief. Ook op onze website kbo-ulicoten.nl vindt u de informatie die van belang kan zijn. Ook via Ons Weekblad houden wij u op de hoogte. Nog vermelden dat de einduitslag van het kaart toernooi in het weekblad van 27 maart is opgenomen, maar ook die kun je vinden op onze website

Beste leden wij wensen iedereen sterkte om deze moeilijke periode door te komen, en vooral een goede gezondheid!! Kunnen wij iets voor u doen, aarzel niet om contact op te nemen met een van de bestuursleden.