nieuwsbrief november 2018

Nieuwsbrief november 2018

Met deze brief willen wij de volgende activiteiten onder uw aandacht brengen. Kaarten- Samen eten- Kerstviering en seniorenbeurs.

Op woensdag 21 november om 13.30 uur gaat het rik en joker concours verder in Ulicoten. Deze kaart wedstrijd wordt door 2 kringen georganiseerd in 4 blokken van 6 weken. 

Na Chaam is het aan Ulicoten om te organiseren. Vanaf 21 november 5 weken lang op woensdag, en de laatste speeldag is dan op donderdag 27 december. Er zijn leuke prijzen te winnen. Kaartliefhebbers zorg dat je er klaar voor bent.

Samen eten!

Op 22 november gaan we samen met de afdeling Baarle-Nassau uit eten bij eetcafé de Kluis in Ulicoten. Alle informatie kan je lezen op de bijgevoegde flyer.

 

KERSTVIERING

Op vrijdag 21 december houdt de KBO haar jaarlijkse kerstviering in de BREMERPOORT. De aanvang is om 11.30 uur. Na de viering wacht ons een heerlijke warme lunch. Het ontspannend gedeelte is voor jullie nog een verrassing, maar het zal hopelijk gezellig worden. Nadere informatie in de nieuwsbrief van december.

Seniorenexpo

De eerste activiteit in het nieuwe jaar is het bezoek aan de seniorenexpo.

Die is voor 2019 gepland op dinsdag 15 januari. Altijd weer een dag om wat nieuwe dingen te zien en ook vooral om te ontmoeten. We gaan georganiseerd door de werkgroep vanuit de 2 kringen en daarvoor hebben wij al 2 bussen besteld. Meer informatie krijgen jullie met de nieuwsbrief van december. Noteer de datum alvast in je agenda.